etusivu-netprofile

SALESFORCEN ÄLYRADIOLLE KANSAINVÄLINEN PALKINTO LONTOOSSA

LUE UUTINEN »

Saako olla lisää kiinnostusta? Uskottavuutta? Kysyntää?

Tehokas viesti avaa ovia, herättää tunteita ja muokkaa mielipiteitä. Onnistumisen kulmakiviä ovat kiinnostavan sisällön tuottaminen ja oikeiden ihmisten tuominen sisällön äärelle. 

Innovaatioita rakastava Netprofile luo yrityksesi viestinnälle ja markkinoinnille vankan perustan ja käytännöt, joiden tulokset näkyvät. Tuotamme sisältöä, joka kiinnostaa, koukuttaa ja vaikuttaa.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

  • Viestintä. Tehokas viestintä on tekoja, uutisia ja näkemyksiä. Kiteytämme viestit ja toteutamme toimet, joilla erotut massasta ja vakuutat kohderyhmäsi.
  • Sisältömarkkinointi. Laadukas sisältö on modernin markkinoinnin tärkein menestystekijä. Tuotamme sisältöjä, jotka osuvat ja vaikuttavat.
  • Digitaalinen markkinointi. Markkinoi ja viesti siellä, missä kohderyhmäsi ovat. Me tunnemme verkon keinot ja kanavat: viemme viestejä, luomme laineita ja tuomme liidejä.


Inspiraatiota työpäivään!

Netprofilen blogi kertoo, mitä viestinnän, markkinoinnin ja teknologian maailmassa tapahtuu juuri nyt.

LUE KAIKKI BLOGIT »

Näy, vaikuta ja kasva! 

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään ja markkinointiin erikoistunut konsulttiyritys. Me ruokimme ihmisten uteliaisuutta tarttua uuteen teknologiaan.

Olemme yrittäjävetoinen, ketterä ja tehokas boutique-toimisto. Juuremme ovat teknologia-alan startup-yritysten palvelemisessa, ja olemme tottuneet toimimaan nopealiikkeisten innovaattorien kanssa. Yhdistämme viestinnän, markkinoinnin ja teknologian osaamista ainutlaatuisella tavalla.

Autamme asiakkaitamme kehittymään, näkymään, myymään, kasvamaan ja vaikuttamaan. Yhdessä rakennamme maailmaa, jossa elämä on teknologian ansiosta sujuvampaa ja antoisampaa.

Finnish Comms Awards
 
Vuoden Toimisto
 
ICCO Global Awards

 

Meillä on uutisia!

Netprofilen asiakaskunnassa on edistyksellistä teknologiaa hyödyntäviä suomalaisia kasvuyrityksiä ja kansainvälisiä konserneja sekä teknologian kehitystä ja kaupallistamista tukevia yhteisöjä. 
LUE KAIKKI TIEDOTTEET »

Lataa oppaitamme

Ladattavat oppaamme tarjoavat oppeja, käytännön vinkkejä ja syvällistä asiantuntemusta aiheista, joiden parissa työskentely on meille arkipäivää.

TUTUSTU OPPAISIIMME »

Tehokas viestintä on yhteispeliä

Netprofilesta saat markkinointiviestinnän palvelut ja tuotannot ideasta toteutukseen ja analytiikkaan asti. Osaavien kumppaniemme kanssa tuotamme viestisi muotoihin, jotka vetoavat juuri sinun kohderyhmiisi.

Viestintäpalveluita tarjoamme kaikkialla maailmassa. Tehostettu vaikutus halutuissa maissa onnistuu tärkeillä markkinoilla toimivien kumppanitoimistojemme avulla.

TUTUSTU KUMPPANEIHIN »

#netprofilenmatkassa


 

Asiantuntijat palveluksessasi

Me rakastamme innovaatioita. Jos omasi on vielä julkistamatta, aliarvostettu, väärin ymmärretty tai käy kaupaksi vähemmän kuin pitäisi, olemme oikea kumppani auttamaan. Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

NETPROFILEN KOKO TIIMI »

Essi Isomäki essi@netprofile.fi ESSI ISOMÄKI

Sisällöt ja viestintä
essi@netprofile.fi
+358 40 572 4648

Maisa Mattila maisa@netprofile.fi MAISA MATTILA

Digitaalinen markkinointi
maisa@netprofile.fi
+358 40 747 0000

Sallamaari Muhonen SALLAMAARI MUHONEN

Strategiat ja valmennukset
sallamaari@netprofile.fi
+358 40 572 5729