etusivu-netprofile

NETPROFILE LOISTI FINNISH COMMS AWARDS 2021 -GAALASSA

LUE UUTINEN »

Saako olla lisää kiinnostusta? Uskottavuutta? Kysyntää?

Tehokas viesti avaa ovia, herättää tunteita ja muokkaa mielipiteitä. Onnistumisen kulmakiviä ovat kiinnostavan sisällön tuottaminen ja oikeiden ihmisten tuominen sisällön äärelle. 

Innovaatioita rakastava Netprofile luo yrityksesi viestinnälle ja markkinoinnille vankan perustan ja käytännöt, joiden tulokset näkyvät. Tuotamme sisältöä, joka kiinnostaa, koukuttaa ja vaikuttaa.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

  • Viestintä. Tehokas viestintä on tekoja, uutisia ja näkemyksiä. Kiteytämme viestit ja toteutamme toimet, joilla erotut massasta ja vakuutat kohderyhmäsi.
  • Strategia. Tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu perustuu liiketoiminnan tarpeiden ymmärtämiseen. Kokeneet konsulttimme auttavat myös kriisitilanteissa ja valmentavat menestykseen.
  • Sisältömarkkinointi. Laadukas sisältö on modernin markkinoinnin tärkein menestystekijä. Tuotamme sisältöjä, jotka osuvat ja vaikuttavat.
  • Digitaalinen markkinointi. Markkinoi ja viesti siellä, missä kohderyhmäsi ovat. Me tunnemme verkon keinot ja kanavat: viemme viestejä, luomme laineita ja tuomme liidejä.


Inspiraatiota työpäivään!

Netprofilen blogi kertoo, mitä viestinnän, markkinoinnin ja teknologian maailmassa tapahtuu juuri nyt.

LUE KAIKKI BLOGIT »

Näy, vaikuta ja kasva! 

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään, markkinointiin ja kriisiviestintään erikoistunut konsulttiyritys. Me ruokimme ihmisten uteliaisuutta tarttua uuteen teknologiaan.

Olemme pitkäjänteinen liiketoiminnan kumppani aina liiketoimintastrategian viestinnästä myynnin tukemiseen ja kyberkriiseihin varautumiseen sekä niistä selviämiseen.

Juuremme ovat teknologia-alan startup-yritysten palvelemisessa. Olemme yrittäjävetoinen, ketterä ja tehokas boutique-toimisto, joka on tottunut toimimaan nopealiikkeisten innovaattorien kanssa. Yhdistämme viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja teknologian osaamista ainutlaatuisella tavalla.

Asiakkaidemme kanssa rakennamme maailmaa, jossa elämä on teknologian ansiosta sujuvampaa, antoisampaa ja turvallisempaa.

LUE LISÄÄ PALKINNOISTAMME »

Finnish Comms Awards
 
sabre awards
 
Icco global awards

 

Meillä on uutisia!

Netprofilen asiakaskunnassa on edistyksellistä teknologiaa hyödyntäviä suomalaisia kasvuyrityksiä ja kansainvälisiä konserneja sekä teknologian kehitystä ja kaupallistamista tukevia yhteisöjä. 
LUE KAIKKI TIEDOTTEET »

H72 – kyberkriisin hallinta

Netprofilen H72 on kyberkriisin liiketoimintalähtöinen hallintakonsepti. Se luotsaa paineiseen tilanteeseen joutunutta organisaatiota liikkeenjohdon tasolla.
TUTUSTU H72-PALVELUUN »

Lataa oppaitamme

Ladattavat oppaamme tarjoavat oppeja, käytännön vinkkejä ja syvällistä asiantuntemusta aiheista, joiden parissa työskentely on meille arkipäivää.

TUTUSTU OPPAISIIMME »

Tehokas viestintä on yhteispeliä

Netprofilesta saat markkinointiviestinnän palvelut ja tuotannot ideasta toteutukseen ja analytiikkaan asti. Osaavien kumppaniemme kanssa tuotamme viestisi muotoihin, jotka vetoavat juuri sinun kohderyhmiisi.

Viestintäpalveluita tarjoamme kaikkialla maailmassa. Tehostettu vaikutus halutuissa maissa onnistuu tärkeillä markkinoilla toimivien kumppanitoimistojemme avulla.

TUTUSTU KUMPPANEIHIN »

#netprofilenmatkassa


 

OLETKO KIINNOSTUNUT LIITTYMÄÄN TIIMIIMME?

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan vapaalla jalalla olevista viestinnän ja markkinoinnin osaajista, joiden sydän sykkii teknologialle.
AVOIMET TYÖPAIKAT »

Asiantuntijat palveluksessasi

Me rakastamme innovaatioita. Jos omasi on vielä julkistamatta, aliarvostettu, väärin ymmärretty tai käy kaupaksi vähemmän kuin pitäisi, olemme oikea kumppani auttamaan. Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

NETPROFILEN KOKO TIIMI »

Isomaki_Essi_011_300x300 ESSI ISOMÄKI

Sisällöt ja PR
essi@netprofile.fi
+358 40 572 4648

Enqvist_Maisa_018_300x300 MAISA ENQVIST

Digitaalinen markkinointi
maisa@netprofile.fi
+358 40 747 0000

Oranen_Jirimiko_001_300x300 JIRIMIKO ORANEN

Strateginen viestintä
jirimiko@netprofile.fi
+358 40 756 6655