Referenssit

Tutustu asiakastarinoihimme

Rakastamme asiakkaitamme. Vuodesta toiseen pääsemme tekemään heidän kanssaan merkityksellisiä, mielenkiintoisia ja jännittäviä asioita, joiden ytimessä on teknologia. Alta pääset tutustumaan muutamiin mielenkiintoisiin esimerkkeihin!

Lue lisää
Simulaatiovalmennus parantaa liiketoiminnan varautumista kyberkriiseihin

It-palveluyhtiö Advania päätti vahvistaa varautumista kyberkriiseihin Netprofilen simulaatiovalmennuksella.

Lue lisää
Lue lisää
Nixun kyberosaaminen nousi Euroopan huipulle

Kyberturvayhtiö Nixu tunnisti tarpeen rakentaa mainettaan määrätietoisesti. Netprofile fasilitoi strategiatyöpajan ja synnytti tarinan, jonka päälle yhtiön tunnettuutta ja ajatusjohtajuutta on kehitetty menestyksekkäästi.

Lue lisää
Lue lisää
Työnantajabrändi esiin ja huippuosaajat tiimiin

Pitkäaikainen viestinnän ja markkinoinnin kumppanuus kantaa hedelmää: digitaalinen insinööritoimisto Nitor houkuttelee IT-alan huippuosaajia ja pysyy asiakaskunnan mielessä vuodesta toiseen.

Lue lisää
Lue lisää
Vahva videokonsepti kasvatti STK:n asiantuntija-arvoa

Konseptoimme STK:n Sähkönumerot-palvelulle vinkkivideoiden sarjan, jolla sekä koulutetaan eri kohderyhmiä palvelun käyttöön että lisätään tietoutta palvelusta. 

Lue lisää
Lue lisää
DNA Yrityksille rakentaa B2B-sisältömarkkinointia pitkäjänteisesti ja tuloksellisesti

Yhteistyömme aikana sisältömarkkinoinnista on rakennettu tehokas koneisto, jossa luovuus ja ketteryys yhdistyvät tarkkaan dataohjaukseen.

Lue lisää
Lue lisää
Insinööriosaaminen vakan alta näkyväksi

Teknologiapalveluyhtiö Etteplan hyödyntää modernin markkinointiviestinnän työkaluja monipuolisesti. Systemaattinen malli tukee liiketoiminnan tavoitteita.

Lue lisää
Lue lisää
Älyradio rakentaa ajatusjohtajuutta ja tuottaa diilejä

Salesforcen palkittu Älyradio-podcast on rakentanut teknologiayhtiön ajatusjohtajuutta jo vuodesta 2018 alkaen. Älyradion tuotannosta kokonaisuutena alusta loppuun asti huolehtii Netprofile.

Lue lisää
Lue lisää
90 Day Finn -kampanja herätti tuhannet huippuosaajat haluamaan Helsinkiin

90 Day Finn -kampanja toi kunnianhimoiselle uudelleensijoittumisohjelmalle ja Helsingille globaalia näkyvyyttä ja valtavan hakemusvyöryn.

Lue lisää
Lue lisää
Muutosviestintä loi kulttuurin, jolla kehitetään suomalaisten kotien arvoa

Netprofile auttoi Visma Real Estatea rakentamaan muutosviestintää tukevan mainestrategian ja ydintarinan. Tulokset tuntuvat yli 1,5 miljoonan suomalaisen kodissa.

Lue lisää
Lue lisää
Tarkasti kohdennettu sisältömarkkinointi oli STK:n avain ajatusjohtajuuteen

Netprofile on auttanut STK:ta viemään koko rakennusalan digitalisaatiota ja vihreää siirtymää edistävää viestiä maailmalle tarkasti kohdennetun sisältömarkkinoinnin keinoin.

Lue lisää
Lue lisää
Kyberhyökkäys pysäytti – ammattimainen kriisinhallinta ja viestintä pelastivat liiketoiminnan

Taloyhtiö.Info joutui kyberhyökkäyksen kohteeksi maaliskuussa 2019. Netprofilen vastuulle tuli kyberkriisinhallinnan ja -viestinnän koordinointi.

Lue lisää
Lue lisää
Ammattitaitoinen kampanjatyö ja konsultaatio pelasti lapsia somen vaaroilta

Yhteistyö Netprofilen kanssa merkitsi käännekohtaa Someturvalle, joka suojaa lapsia somen vaaroilta ja auttaa ongelmatilanteissa.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

OTA YHTEYTTÄ