Netprofile ❤ GlobalCom

GlobalCom avaa valtatien maailmalle

Suomi ja Pohjoismaat kuuluvat maailman johtaviin teknologiakeskuksiin. Olemme huipulla niin työn ja vapaa-ajan tasapainossa kuin onnellisuudessakin. Suurimmat markkinat ja vahvimmat sijoittajat ovat kuitenkin muualla. Siksi asiakkaidemme markkinoinnin ja viestinnän skaalaaminen globaaleille markkinoille on ollut alusta lähtien Netprofilen palveluiden ytimessä.

GlobalCom on maailmanlaajuinen itsenäisten markkinointi- ja viestintätoimistojen verkosto, jonka ytimessä on yrittäjävetoinen intohimo ensiluokkaisten palvelujen tarjoamiseen. GlobalCom kokoaa yhteen yli 80 toimiston vaikuttavan yhteisön, joka kattaa yli sata maata Euroopassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Afrikassa.

GlobalComin ydintä ovat saumattomat yhteistyöprosessit, jotka perustuvat yli 20 vuoden aikana luotuihin henkilökohtaisiin suhteisiin. GlobalComin ansiosta Netprofilella on toimivaksi testattu kyky toimia globaalissa lead agency -roolissa. Tarjoamme asiakkaillemme yhdeltä luukulta sujuvat ja tehokkaat viestintä- ja markkinointipalvelut kaikilla heille tärkeillä markkinoilla.

GlobalCom-toimistojen osaamisalueet ulottuvat mediaviestinnästä sisältömarkkinointiin, hakukoneoptimointiin ja lukuisiin muihin maailman eri markkinoilla parhaiten toimiviin vaikuttamisen keinoihin. GlobalComin pääkonttori on Münchenissä, ja sillä on alueelliset hub-toimistot Lontoossa, New Yorkissa ja Singaporessa.

Kiinnostaako kansainvälinen viestintä ja markkinointi? Jutellaan lisää!

Frey_Juha_023_250x250 Juha Frey Managing Director, Partner
juha@netprofile.fi
+358 40 572 4674

Ota yhteyttä