Kumppanit

Markkinointi­viestintä on yhteispeliä!

Netprofile on aktiivisesti mukana markkinointi-, viestintä- ja teknologia-alojen keskusteluissa, tilaisuuksissa ja verkostoissa sekä Suomessa että maailmalla. 

Teemme läheistä yhteistyötä innovaatioita edistävien vaikuttajien, kehitysorganisaatioiden ja pääomasijoittajien kanssa. Kun viestisi tarvitsee laajempaa kaikupohjaa tai sisällöntuotantosi kiinnostavia kommentoijia, me tiedämme ketä kysyä, ja he tietävät ketä me olemme.

Tuotantovoimaa laajoihinkin sisältöpaketteihin

Netprofile vastaa suuriin ja kiireisiinkin sisältötarpeisiin ketterästi ja tehokkaasti freelancer-verkostomme avulla. Heillä on jopa vuosikymmenten kokemus ja vahva rutiini ammattitaitoisten tekstien tuottamisesta sekä suomeksi että englanniksi.

 

Tarkkaan valitut ja teknologia-alan hyvin tuntevat freelancerimme ovat entisiä IT- ja talousmedian toimittajia. Heidän aiempia työnantajiaan ovat mm. Tivi, Tietokone, Mikrobitti, Tekniikka&Talous, Talouselämä, Iltalehti, Markkinointi&Mainonta, Reuters ja Forbes.

Viestintäpalveluita kaikkialta maailmassa

Netprofile tarjoaa viestinnän palveluita kaikilla maailman tärkeillä markkinoilla. Laajan kumppaniverkostomme kautta Netprofilen asiakkaiden on mahdollista löytää ja tavoittaa haluamansa kohderyhmät,  olivatpa ne missä päin maailmaa tahansa.

People_communicating_3_800x355

 

Netprofile on osa GlobalComia, joka toimii yrittäjävetoisten viestintätoimistojen voimin yli sadassa maassa ympäri maailmaa. GlobalCom-toimistot palvelevat mm. mediaviestinnässä, sisältömarkkinoinnissa ja hakukoneoptimoinnissa. Yli 20 vuotta toimineen verkoston jäsentoimistoilla on runsaasti osaamista ja kokemusta innovatiivisten B2B-teknologiayritysten palvelemisessa.

Lue lisää, miten GlobalCom voi auttaa sinun organisaatiotasi!

Lisäksi Netprofile tekee tiivistä yhteistyötä lukuisten globaalisti toimivien viestintätoimistoketjujen ja -verkostojen kuten Archetypen, AxiComin, Lewis PR:n ja United Partnersin kanssa. Toimimme yhdessä myös lukuisten itsenäisten toimistojen kanssa, joiden joukossa ovat mm. Cloudberry (Tukholma, Ruotsi), Discus (Kööpenhamina, Tanska), Rocket Science (San Francisco, Yhdysvallat) sekä Släger (Oslo, Norja).

Kansainvälinen yhteistyö ja vaikuttaminen

Netprofile kuuluu PrivacyRules -verkostoon. Se on maailmanlaajuinen organisaatio, joka koordinoi kyberkriisiviestintään erikoistuneiden juristien, IT-asiantuntijoiden ja viestinnän asiantuntijoiden yhteenliittymää. Tavoitteena on varmistaa, että tietosuojaan suhtaudutaan sen vaatimalla vakavuudella, sitä hoidetaan yli kansallisten rajojen ja siinä noudatetaan säädettyjä lakeja ja vaatimuksia. Netprofilen perustaja Christina Forsgård toimii PrivacyRulesin kyberkriisiviestintäohjelman puheenjohtajana.

Netprofilella on tärkeä rooli myös kansainvälisessä viestintätoimistojen liitossa. ICCO tarjoaa maailman huipputoimistojen ylimmälle johdolle foorumin, jossa he voivat tavata ja käsitellä yhteistä etua koskevia ja huolta aiheuttavia kysymyksiä. Netprofilen perustaja Christina Forsgård toimii ICCO:n toimeenpanokomitean eettisten asioiden puheenjohtajana.

logo_privacy rules

 

logo_ICCO