Sisältö­markkinointi

SISÄLTÖ
ladataan...

Hyvä sisältö palvelee, ilahduttaa ja inspiroi. Ammattitaitoisesti laadituilla ja tarkkaan kohdistetuilla sisällöillä yrityksesi herättää kiinnostusta, ansaitsee arvostusta ja pohjustaa myyntiä. Laadukas sisältömarkkinointi houkuttelee kohderyhmiäsi etenemään asiakaspolulla.

Onnistuminen edellyttää, että jokaisella sisällöllä on tehtävä osana kokonaisuutta. Netprofile tuntee teknologia-alan ja ymmärtää mikä kohderyhmiäsi liikuttaa. Luomme liiketoimintasi tavoitteita palvelevan sisältöstrategian ja tuotamme sisältöjä, joiden laatu ja hyöty näkyvät konversiotavoitteiden täyttymisenä.

Kiinnostavilla sisällöillä on monia muotoja. Netprofilen asiantuntijat tuottavat koukuttavien blogien, artikkelien ja oppaiden ohella muun muassa videoita, podcasteja, webinaareja ja tapahtumia. Markkinointiautomaatio kytkee sisällöt toisiinsa ja asiakkaat yritykseesi.

NETPROFILEN KOKO TIIMI »

Sisällöntuotanto

Netprofile tuottaa tekstejä, visuaalisia sisältöjä, videoita ja podcasteja, jotka puhuttelevat, koukuttavat ja sitouttavat.

Tavoitteellinen sisällöntuotanto nivoo yhteen kohderyhmiesi kiinnostukset ja liiketoimintasi maalit. Ideoimme ja aikataulutamme eri kohderyhmille kohdistettavia sisältöjä ja polutamme ne heitä kiinnostavaksi matkaksi: herättelevistä sisällöistä kohti vinkkejä, kehotuksia ja kauppaa.

Kokeneiden sisällöntuottajiemme joukossa on osaavia tekijöitä sekä syvän pään teknologia-aiheille että kevyille lifestyle-jutuille. Ominta aluettamme ovat tulevaisuutta luotaavat teemat sekä teknologian mahdollisuuksia ja käyttötapoja esittelevät aiheet.

Tuomme laajoista verkostoistamme sisältöjesi tueksi ja piristeeksi kiinnostavia haastateltavia, kommentaattoreita ja vierailevia tähtiä. Teemme sisältöjä suomeksi ja englanniksi, ja muille kielille käännätämme ne tarpeidesi mukaan. 

Toimivilla sisällöillä on useita muotoja: useimmat aiheet taipuvat moneksi, ja eri muodot tukevat toisiaan. Meiltä saat blogit ja asiantuntijakolumnit, tiedotteet ja artikkelit, oppaat ja e-kirjat, videot, podcastit, webinaarit, visuaaliset sisällöt ja tapahtumakonseptit sekä copy-tekstit sosiaalisen median kampanjoihin, natiivimainontaan ja muihin digitaalisiin kampanjoihin.

Videot

Valtaosa verkon viestinnästä on videomuotoista, ja osuus kasvaa. Blogitekstejä ja artikkeleita täydennetään tai korvataan yhä useammin napakalla animaatiolla, ja oppaat julkaistaan myös how to -videoina tai asiantuntijoiden fireside chat -tallenteina.

Videotuotantomme tuovat esiin yrityksesi ydinviestit formaattiin sopivalla tavalla. Kohderyhmiäsi houkutteleva konsepti, tiukka käsikirjoitus, mielenkiintoiset esiintyjät ja asiantunteva editointi ovat resepti videoille, jotka erottuvat edukseen.

Erityisen vahvassa nosteessa ovat nyt sosiaalisen median kanaviin optimoidut videot. Tiiviiksi puristetuista palasista koostuvat tarinat herättävät huomiota, vaikuttavat ja aktivoivat. Analytiikan avulla seuraamme tarkasti tuotantojen toimivuutta ja optimoimme tekemistä tulosten mukaan.

Netprofilen asiantuntijat ovat vihkiytyneitä erilaisiin tarkoituksiin ja kanaviin parhaiten soveltuviin videoviestinnän muotoihin. Konseptoimme ja toteutamme viestisi ammattitaidolla, oli kohderyhmiesi suosikkikanava Youtube, Facebook, Linkedin, Instagram tai jokin muu.

lataa_oppaitamme

Podcastit

Ääni on uusi musta: podcastien kuuntelu on kovassa nosteessa. Älypuhelin ja kuulokkeet kulkevat monilla meistä aina mukana, ja tarpeen tullen ääni siirtyy auton, kodin tai työtilan kaiuttimiin.

Podcasteista haetaan ajanvietteen ohella kiinnostavia näkökulmia, uutta ajateltavaa ja inspiroivaa opittavaa. Podcastit sopivat loistavasti kuunneltavaksi samalla kun tekee jotain muuta. Siksi ne täydentävät erinomaisesti videoita, tekstejä ja muita viestinnän muotoja.

Podcastien parissa vietetään pitkiäkin aikoja. Yritysblogien lukuajat mitataan kymmenissä sekunneissa, videoiden katselut minuuteissa, ja podcastien kuunteluajat useissa kymmenissä minuuteissa. Podcast vie yrityksesi brändin poikkeuksellisen pitkiksi ajoiksi kohderyhmiesi korviin.

Netprofile konseptoi, käsikirjoittaa ja tuottaa korkealaatuisia yrityspodcasteja. Etsimme ja sparraamme juontajat, esiintyjät ja keskustelijat asiakkaamme edustajista ja laajasta asiantuntijaverkostostamme. Editoimme lopputulokset timanttisiksi kokonaisuuksiksi. Huolehdimme myös podcastin markkinoinnin suunnittelusta, toteuttamisesta ja analytiikasta.

Millainen on hyvä podcast? Tutustu asiakkaidemme suosittuihin bisnes- ja teknologiapodcasteihin: meillä tuotetaan esimerkiksi DNA Busineksen Uuden työn ääniä ja Salesforcen #Älyradio.

Webinaarit

Webinaari on mainio tapa tavoittaa ja palvella yrityksesi kohderyhmiä. Verkkoseminaari taustoittaa, ohjeistaa tai opastaa – ja esittelee samalla luontevasti tuotteesi tai palvelusi hyötyjä. Webinaari-investoinnin hyödyt mitataan myyntiliideinä, joista on enää lyhyt matka euroihin.

Netprofilella on vahva kokemus webinaarien ideoinnista, suunnittelusta, käsikirjoittamisesta ja toteuttamisesta eri kohderyhmille. Tuotamme esiteltävän aineiston, koulutamme esiintyjät ja kutsumme tarvittaessa mukaan vierailevia asiantuntijoita. Halutessasi moderoimme tilaisuudet ja varmistamme, että tulos on tavoitteiden mukainen.

Webinaarin markkinointi on olennainen osa lopputulosta. Netprofilen digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median palvelut varmistavat, että webinaarisi houkuttelee juuri niitä ihmisiä, joita yrityksesi haluaa tavoittaa. Markkinointi ja hyödyt eivät myöskään pääty webinaarihetkeen: tallenne säilyy verkossa houkuttelemassa lisää liidejä myynnille.

Onnistunut webinaari vaatii paitsi timanttista sisältöä ja oikean yleisön, myös vakaan tekniikan ja jämäkän tuotannon. Autamme tarpeisiisi parhaiten vastaavan webinaarialustan valinnassa ja huolehdimme, että tekniikka toimii livetilanteessa. Webinaarin jälkeen saat kattavan analytiikkaraportin jatkosuosituksineen.

webinaarit

Visuaaliset sisällöt

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat riviä tekstiä verkossa, sanotaan. Erilaisilla visuaalisilla sisällöillä tuet tarinankerrontaa ja herätät viestisi henkiin, annat somekanaviesi erottautua kilpailijoistaan ja pidät huolen myös siitä, että viimeisen päälle hiottu blogiteksti hivelee näköaistia selkein infograafein. Vahva visuaalinen kerronta ylläpitää brändiä, herättää kiinnostusta ja auttaa ihmisiä pysymään sisältöjesi äärellä.

Netprofilella on tietoa, taitoa ja näkemystä erilaisten visuaalisten tarpeiden täyttämiseen aina ideoinnista ja suunnittelusta toteutukseen saakka. Autamme mielellämme yritystänne maksimoimaan sisältömarkkinoinnin hyödyt: datan visualisointi auttaa sisäistämään runsaitakin lukuja siinä missä animoitu video havainnollistaa, miten monimutkainen prosessi käytännössä toimii.

Teknologia-alalla viestitään monesti haastavista ja sangen teknisistä asioista, jolloin on erityisen kannattavaa pohtia miten oma viesti ymmärretään mahdollisimman selkeästi. Juuri tällä tontilla runsaasti kokemusta kerryttänyt tiimimme tuottaa vaivatta opastaitot, infograafit, kuvatut ja animoidut videot, somekuvat, kampanjakonseptit, valokuvat ja kuvitukset – tai mitä ikinä keksitkään kaivata liiketoimintasi tueksi.

Tapahtumat

Digitaalisena aikana kohtaamiset kasvotusten ovat erityisen arvokkaita. Tapahtumat tuovat näkyvyyttä, rakentavat mielikuvaa, inspiroivat kohderyhmiä ja tuottavat myyntiliidejä.

Olipa kyseessä yrityksesi oma tapahtuma tai osallistuminen isompaan tapahtumaan, paikalla ei kannata olla puolivaloilla. Kohderyhmän ehdoilla suunniteltu, visuaalisesti erottuva ja sisällöltään innostava tapahtuma tuo näkyvyyttä paitsi paikan päällä, myös verkon kanavissa.

Netprofile konseptoi ja tuottaa inspiroivia kokemusmarkkinoinnin tempauksia, jotka tavoittavat, vakuuttavat ja sitouttavat kohderyhmiäsi. Käsikirjoitamme ja sparraamme yrityksen edustajat lavalle kuin lavalle, ja poimimme mukaan verkostoistamme viestiäsi parhaiten tukevat vaikuttajat.

Meiltä löytyy tapahtumiin ja keskustelutilaisuuksiin juontaja, moderaattori, inspiraatiopuhuja ja asiantunteva panelisti. Sosiaalisen median asiantuntijat pitävät huolta siitä, että tapahtuma ja sen sanoma leviävät laajalle fyysisten seinien ulkopuolelle.

Markkinointiautomaatio

Tehokas sisältömarkkinointi tarvitsee teknisen moottorin, jonka avulla huolehditaan sekä tarkasta kohdistamisesta että täsmällisestä analytiikasta. Markkinointiautomaatio auttaa personoimaan viestit ja optimoimaan toimenpiteet siten, että potentiaalinen asiakas löytää tiensä juuri sinne, minne haluat hänet viedä.

Netprofile opastaa markkinoinnin automaatiojärjestelmien valinnassa ja niiden käytössä. Erityisen hyvin tunnemme Hubspotin mahdollisuudet ja ominaisuudet, mutta käytämme tarpeen tullen sujuvasti mitä tahansa järjestelmää. Teknisiin käyttöönottoihin tuomme mukaan järjestelmät perin pohjin tuntevan kumppanimme.

Markkinointiautomaation hyöty lähtee kohderyhmäpersoonien määrittelystä. Millaisia ihmisiä haluat tavoittaa, miten voit heitä auttaa ja palvella, ja millaisia asioita he työssään kaipaavat?

Ohjaamme rakentamaan ja priorisoimaan yrityksesi tärkeät kohdepersoonat, ja suunnittelemme sisältöpolut, joiden kautta houkuttelet ja sitoutat heidät asiakkaiksesi.

Olennainen osa markkinointiautomaatiota on digitaalinen markkinointi. Sosiaalisen median, natiivimainonnan ja muiden verkon keinojen kautta löydät ja houkutat sisältöjesi äärelle myös ne, joita sähköpostit eivät koskaan tavoita.

Tarkka analytiikka ja jatkuva optimointi varmistavat, että olet aina kartalla siitä, millaisia tuloksia investointisi tuottaa. Tunnemme mittaamisen tekniset työkalut ja parhaat käytännöt. Seuraamme ja optimoimme jatkuvasti kaikkia digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä, raportoimme tuloksista selkokielisesti ja ehdotamme keinoja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

OTA YHTEYTTÄ