Digitaalinen markkinointi

SISÄLTÖ
ladataan...

Kun verkossa vastaan tuleva viesti tuntuu omalta ja aktivoi toimimaan, markkinoija on onnistunut. Taustalla on kaksi menestystekijää: kohderyhmä täytyy tuntea ja sitä on osattava puhutella oikein. Menestys on seurausta ihmisten kohtaamisesta tavalla, jonka he huomaavat ja jota he arvostavat.

Älykäs digitaalinen markkinointi on kohderyhmien palvelemista. Sosiaalinen media, markkinointiautomaatio ja verkon kampanjatyökalut tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia personoida sisältöjä, kohdistaa viestejä ja johdattaa kiinnostuneita relevantin lisätiedon äärelle.

Kohderyhmänsä oikealla tavalla löytävä markkinointi palkitaan reaktioilla. Liiketoiminnan tarpeista lähteviä mittareita ovat esimerkiksi uudet markkinointiluvat, yhteydenotot, tarjouspyynnöt ja kaupat – sekä haluttuun suuntaan kehittyvä mielikuva.

Netprofile on tiiviisti kartalla digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median trendeistä ja työkaluista. Meitä yhdistää intohimo kaikkea uutta kohtaan: haemme ja jaamme jatkuvasti tietoa siitä, mikä on pinnalla juuri nyt, mikä laskee ja mikä nousee. Valitsemme kohinasta aallot, joille nostamme asiakkaamme.

NETPROFILEN KOKO TIIMI »

Sosiaalisen median kampanjat

Netprofilen erikoisosaamista on tunnistaa ja tuntea uutta teknologiaa hyödyntävien tuotteiden ja palvelujen keskeiset kohderyhmät – sekä yritykset että kuluttajat. Löydämme tavoitellut ihmiset verkon kanavista, luomme heitä innostavia ja palvelevia sisältöjä, ja rakennamme heitä puhuttelevia kampanjoita.

Tärkeä osa tehokasta markkinointia on kohderyhmäpersoonien määrittely ja priorisointi. Millaisia ihmisiä haluat tavoittaa, miten voit heitä auttaa ja palvella, ja millaisia asioita he kaipaavat? Suunnittelemme ja kohdistamme sosiaalisen median kampanjat houkuttelemaan, muistuttamaan ja sitouttamaan juuri oikeita ryhmiä – kanavissa, joissa he ovat, ja keinoilla, jotka heihin purevat.

Sosiaalisen median palvelumme alkavat kanavien ja mainostilien perustamisesta. Opastamme käyttämään tilejä tehokkaasti tai huolehdimme niistä puolestasi. Muotoilemme terävät ja asiantuntevat viestit halutuille yleisöille suomeksi ja englanniksi. Luomme kampanjat, seuraamme niiden etenemistä ja optimoimme niitä jatkuvasti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Sosiaalisen median sisällöt

Verkon eri kanavissa on omat trendinsä, tapansa ja sääntönsä. Moni niistä on kirjoittamaton, ja harva kovin pysyvä: kanavien aktiiviset käyttäjät tietävät, mikä milloinkin toimii.

Netprofilessa tuotetaan monimuotoista sisältöä viestinnän ja sisältömarkkinoinnin tarpeisiin. Sosiaalisen median kanaviin tuotamme paitsi aktivoivia ja laajempiin sisältökokonaisuuksiin johdattavia copy-tekstejä, myös eri kanavien tarpeisiin ja erityispiirteisiin vastaavia sisältöjä.

Kuvat ja videot ovat olenninen osa sosiaalisen median tehokasta käyttöä. Konseptoimme ja toteutamme viestisi ammattitaidolla, oli kohderyhmiesi suosikkikanava Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Youtube tai jokin muu.

Liikkuva kuva on entistä tärkeämpi osa sosiaalisen median markkinointia. Somessa lentävät esimerkiksi napakat animaatiovideot, informatiiviset asiantuntijavideot, tuotteen ominaisuuksia juhlistavat videot sekä muunlaisiin sisältöihin johdattelevat mainosvideot. Kaiken kaikkiaan videot toimivat oivallisina kiinnostuksen herättäjinä, ja niiden katsojille voidaan kohdistaa tehokkaasti seuraavia sisältöjä.

Jokainen sosiaalisen median palvelu tarjoaa markkinoijille laajan skaalan mainosmuotoja ja kampanjamalleja, jotka muuttuvat ja uudistuvat jatkuvasti. Netprofilen kokeneet asiantuntijat ovat ajan tasalla siitä, millä keinoin tavoitat kohderyhmäsi tarkimmin ja kustannustehokkaimmin.

Natiivimainonta ja vierasblogit

Median verkkopalveluiden kautta tavoitat kiinnostavia kohderyhmiä ja myös sellaisia ihmisiä, joita sosiaalisen median kanavat eivät tavoita. Laadukas ja mediaympäristöön soveltuva sisältö hyötyy myös median brändiarvosta. Tehokkaita tapoja hyödyntää mediaa osana sisältömarkkinoinnin kokonaisuutta ovat natiivimainonta ja vierasblogit.

Netprofile tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisen ReadPeak-natiivimainontapalvelun kanssa. ReadPeakin avulla viemme artikkelimuotoiset sisältösi uutismaisina nostoina haluttujen mediasivustojen uutisvirran joukkoon. Nostoista kiinnostuvat klikkaavat tiensä sisältöjen äärelle yrityksesi verkkosivulle, analytiikan ja muiden sisältöjesi ulottuville.

Asiakkaidemme blogitekstejä viemme säännöllisesti esimerkiksi Kauppalehden, Talouselämän, Tivin ja Tekniikka&Talouden verkkosivustoille. Mediakohderyhmiä kiinnostaviksi ja mediaympäristöön sopiviksi viritetyt tekstit keräävät erinomaisia lukijamääriä, ja arvostettu media vahvistaa viestien voimaa.

Ammattitaitoamme on hakea jokaiselle sisällölle ja kohderyhmälle parhaiten sopiva mediaympäristö. Seuraamme kampanjoita tarkasti, optimoimme niitä tarpeen mukaan, ja tuotamme tuloksista raportin ja jatkosuositukset.

viestinta_small

Vaikuttajamarkkinointi

Ansaittu medianäkyvyys on markkinointiviestinnän kuninkuuslaji. Uutisten ja ilmiöiden taustalla on usein enemmän kuin pinnalta katsoen näkyy: mediatyön ydintä on pitkäjänteinen suhdetoiminta.

 

Netprofilen viestintäkonsultit tuntevat median toimintatavat ja tietävät, millaisia aiheita eri mediat haluavat kohderyhmilleen kertoa. Laajan suhdeverkostomme avulla yhdistämme ihmisiä uutisten ja näkemysten äärelle. Kun tiedät ketä haluat tavoittaa, me tiedämme miten se tehdään.

Verkon vaikuttajiin luotetaan enemmän kuin perinteiseen mainontaan: mitä nuorempi kohderyhmä, sitä suurempi ero. Netprofilen erikoisosaamista on teknologialähtöisten trendien, laitteiden ja palvelujen tuominen sisältöyhteistyön avulla osaksi verkon vaikuttajien arkea. Näkyvyyden ja suositusten vaikutus on nopea ja laaja.

Laajan yhteistyöverkostomme kautta tavoitat yrityksellesi sopivimmat ja kohderyhmiesi kannalta kiinnostavimmat bloggarit, tubettajat ja instagrammaajat. Määrittelemme yhdessä kanssasi oikeat yleisöt ja valitsemme sopivat vaikuttajat.

Netprofilen kokeneet osaajat konseptoivat ja koordinoivat tehokkaasti ja ammattitaidolla monimuotoisia vaikuttajamarkkinoinnin kokonaisuuksia. Suunnittelemme yhdessä yrityksesi ja vaikuttajien kanssa kiinnostavia sisältöjä ja elämyksellisiä tapahtumia, joista kohderyhmäsi innostuvat. Kampanjan päätteeksi tarjoamme analyysin ja suosituksia jatkotoimiksi.

Sosiaalisen median koulutukset

Mediavalmennus varmistaa, että jokainen lenkki pitää. Median kanssa toimiminen on taitolaji, jossa onnistuminen edellyttää hyvää valmistautumista.

Haastattelutilanteessa on tärkeää tietää paitsi millaisia viestejä haluaa välittää, myös millaisen median toimittajan kanssa keskustelee. Netprofilen mediavalmennus kertoo miten media toimii, millaisia asioita toimittaja arvostaa, ja millaiset asiat vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen.

Sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin kenttä muuttuu jatkuvasti: eilisen totuus on helposti huomisen taakka. Ajan tasalla pysyminen sekä sisältöjen ja puheenaiheiden trendeistä että jatkuvasti muuttuvista keinoista ja työkaluista on vähintäänkin haastavaa.

Netprofilen some-spesialistit pitävät tuntosarviaan pystyssä sinunkin puolestasi. Some- ja digitiimimme jakaa osaamistaan paitsi Netprofilen blogissa, myös yrityksille ja yhteisöille räätälöidyissä koulutuksissa ja valmennuksissa sekä puheenvuoroissa erilaisissa tilaisuuksissa.

Koulutusten avulla pidät huolta siitä, että oma ja organisaatiosi osaaminen venyy verkon uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että kohderyhmäsi saavat heitä puhuttelevaa, ilahduttavaa ja palvelevaa sisältöä – ja yrityksesi uusia seuraajia, asiakkaita ja puolestapuhujia.

Analytiikka

Verkko on numeroniilon taivas ja horna: kaikkea voi mitata, mutta järkeä siinä ei ole. Netprofilen kokeneet osaajat opastavat asettamaan tavoitteet ja mittarit liiketoiminnan ehdoilla siten, että huomio ja tekeminen keskittyy asioihin, joilla on oikeasti merkitystä.

Tarkka analytiikka ja jatkuva optimointi varmistavat, että kampanjat tuovat tuloksia. Seuraamme ja muokkaamme jatkuvasti kaikkia digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä, raportoimme tuloksista selkokielisesti ja ehdotamme keinoja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

OTA YHTEYTTÄ