Insinööriosaaminen vakan alta näkyväksi

Etteplan & Netprofile

Teknologiapalveluyhtiö Etteplan hyödyntää nykyisin modernin markkinointiviestinnän työkaluja monipuolisesti. Systemaattinen toimintamalli tukee liiketoiminnan tavoitteita, yrityskuvaa, myyntiä ja rekrytointia. Miten tähän on päästy? 

etteplan_logo_500x500

Tavoitteena Etteplanin toiminnan tekeminen näkyväksi

Yhteistyön alussa vuonna 2019 Etteplan oli kuin perinteinen suomalainen insinööri: antaa työn jäljen puhua puolestaan. Yhtiö viesti lähinnä sijoittajille. Mediaosumat olivat toteavia pörssiuutisia. Olemassa olevien somekanavien ja verkkosivujen tavoitteellinen hyödyntäminen yrityskuvan, myynnin ja rekrytoinnin tukemisessa oli vasta ajatuksen asteella. 

Viestintästrategia ohjaa sisältömarkkinointia ja mediasuhteita

Yhteistyön alussa Netprofile laati viestintästrategian, joka nivottiin tukemaan saumattomasti liiketoiminnan strategiaa ja kehitystavoitteita. Mediaviestintä, sisältömarkkinointi ja sosiaalinen media istutettiin asiakaspolkuajattelun kehykseen ja siten myös myynnin tueksi. 

Organisaatiosta ammennettiin kiinnostavia tarinoita medialle. Sisältömarkkinointiin luotiin asiakaspolkua tukeva toimintamalli ja sisältöjä vaativalle asiantuntijayleisölle. Lisäksi Netprofile käynnisti systemaattisen somekampanjoinnin ja kehitti monistettavan konseptin lanseerauksiin.

Näyttäviä mediatuloksia, liidejä ja kauppoja sisällöillä

Etteplan ei enää kätke vakan alle teknologista edelläkävijyyttään ja laaja-alaista insinööriosaamistaan. Yhtiön kasvutarinaa on avattu näyttävästi Helsingin Sanomien, Kauppalehden ja Talouselämän artikkeleissa, joista välittyi varjellun aarteen kiehtova hehku. Arvopaperi-lehti valitsi Etteplanin vuoden osakkeeksi 2021. 

Yhteistyössä olemme toteuttaneet lukuisia merkittäviä tuote- ja palvelulanseerauksia, joissa Etteplan on saavuttanut laajan näkyvyyden sosiaalisen median kanavissa kansainvälisesti. Kampanjat ovat tuoneet satoja asiakasliidejä Etteplanin eri liiketoiminnoille.

Netprofilen ja Etteplanin pitkäjänteinen, monipuolinen ja liiketoiminnan kasvua vahvasti tukeva markkinointiviestinnän yhteistyö palkittiin Finnish Comms Awards 2021:n teollisuus ja rakentaminen -kategorian voitolla. Lisäksi Etteplanin kampanjoita on yltänyt finaaliin kansainvälisissä markkinointiviestintäalan kilpailuissa ICCO Global Awardsissa sekä Sabre Awardsissa. 

Referenssi: Etteplan

"Netprofilen ymmärrys teknologiasta ja toimialastamme mahdollistaa vaativia kohderyhmiä puhuttelevien laatusisältöjen tuottamisen sekä tuloksellisen mediatyön. Netprofilelta saamme myös B2B-somemarkkinoinnin erikoisosaamista, jolla tuotetaan selkeästi mitattavia tuloksia. Arvostan suuresti, miten asiantuntevasti Netprofile pystyy auttamaan meitä löytämään uusia tapoja tavoittaa yleisöjämme ja vaikuttaa heihin."

Outi Torniainen, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Etteplan 

Kiinnostuitko markkinointiviestinnän palveluistamme? Ota yhteyttä!